АВТОМОБИЛ
Renault Megane Coupe 1.4 TCe 130 HP
Продажна цена:6.900
Информации за автомобилот:
Модел:Renault Megane Coupe 1.4 TCe 130 HP
Марка:Renault
Година купен:2010
Регистриран до:06.06.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:55.000
Гориво:бензин
Боја:портоколава металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач. електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, cruise control, волан и менувач обложени во кожа, панорамски покрив, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top