АВТОМОБИЛ
Renault Megane 1.4
Продажна цена:2.400
Информации за автомобилот:
Модел:Renault Megane 1.4
Марка:Renault
Година купен:2005
Регистриран до:21.08.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:127.000
Гориво:бензин
Боја:металик зелена
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, патен компјутер, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top