АВТОМОБИЛ
Mercedes ML 280 CDI 4x4
Продажна цена:15.900
Информации за автомобилот:
Модел:Mercedes ML 280 CDI 4x4
Марка:Mercedes
Година купен:2007
Регистриран до:10.12.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:180.500
Гориво:дизел
Боја:црна металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, патен компјутер, автоматски менувач, кожен ентериер, cruise control, светла за магла, систем за навигација, паркинг сензори, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top