АВТОМОБИЛ
Mazda 2 1.4 TNG
Продажна цена:3.500
Информации за автомобилот:
Модел:Mazda 2 1.4 TNG
Марка:Mazda
Година купен:2008
Регистриран до:11.04.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:172.000
Гориво:бензин+плин
Боја:црна металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top