АВТОМОБИЛ
Land Rover Discovery 4 TD
Продажна цена:19.900
Информации за автомобилот:
Модел:Land Rover Discovery 4 TD
Марка:Land Rover
Година купен:2010
Регистриран до:15.02.2020
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:124.500
Гориво:дизел
Боја:кафена металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, светла за магла, воздушна суспензија, автоматски менувач, паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top