АВТОМОБИЛ
Citroën Jumpy 8+1 1.6HDi
Продажна цена:16.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën Jumpy 8+1 1.6HDi
Марка:Citroën
Година купен:2017
Регистриран до:01.06.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:43.000
Гориво:дизел
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, светла за магла, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top