АВТОМОБИЛ
Jeep Wrangler 2.8 CRD 4X4
Продажна цена:24.900
Информации за автомобилот:
Модел:Jeep Wrangler 2.8 CRD 4X4
Марка:Jeep
Година купен:2013
Регистриран до:17.04.2020
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:60.000
Гориво:дизел
Боја:црвена
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, кожни седишта, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, cruise control, светла за магла, алуминиумски фелни

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top