АВТОМОБИЛ
Ford Transit Connect
Продажна цена:4.500
  • transit
  • transit
  • transit
  • transit
  • transit
  • transit
  • transit
Информации за автомобилот:
Модел:Ford Transit Connect 1.8 TDCi
Марка:Ford
Година купен:2008
Регистриран до:31.12.2015
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:128.200
Гориво:дизел
Боја:бела
Опрема:ABS, воздушно перниче, серво управувач, електрика на прозори, клима уред, радио CD со MP3

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top