АВТОМОБИЛ
Ford Focus 1.6
Продажна цена:4.400
Информации за автомобилот:
Модел:Ford Focus 1.6i
Марка:Ford
Година купен:2010
Регистриран до:19.08.2018
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:140.000
Гориво:бензин
Боја:црвена пастелна
Опрема:клима утред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, кожен волан

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top