АВТОМОБИЛ
FORD Focus
Продажна цена:2.950
  • ford
  • ford
  • ford
  • ford
  • ford
  • ford
  • ford
  • ford
Информации за автомобилот:
Модел:Ford Focus 1.4 3 врати
Марка:Ford
Година купен:2005
Регистриран до:27.04.2016
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:244.766
Гориво:бензин+плин
Боја:црвена
Опрема:фабричко радио CD, клима уред, серво управувач, електричен пакет, воздушни перничиња, темпомат, ABS, светла за магла

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top