АВТОМОБИЛ
Fiat Tipo 1.4
Продажна цена:8.900
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Tipo 1.4
Марка:Fiat
Година купен:2018
Регистриран до:07.02.2020
Гаранција во месеци:8
Поминати километри:21.600
Гориво:бензин
Боја:бела
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top