АВТОМОБИЛ
Fiat Tipo 1.4
Продажна цена:8.900
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Tipo 1.4
Марка:Fiat
Година купен:2018
Регистриран до:02.07.2020
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:26.000
Гориво:бензин
Боја:сина металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top