АВТОМОБИЛ
Fiat Tipo 1.3 MJet
Продажна цена:10.300
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Tipo 1.3 MJet
Марка:Fiat
Година купен:2018
Регистриран до:02.07.2020
Гаранција во месеци:8
Поминати километри:17.000
Гориво:дизел
Боја:бела
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top