АВТОМОБИЛ
Fiat Punto 1.2
Продажна цена:6.500
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Punto 1.2
Марка:Fiat
Година купен:2016
Регистриран до:07.04.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:49.000
Гориво:бензин
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top