АВТОМОБИЛ
Fiat Panda 1.2
Продажна цена:7.300
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Panda 1.2
Марка:Fiat
Година купен:2018
Регистриран до:21.05.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:36.000
Гориво:бензин
Боја:бела
Опрема:клима уред, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top