АВТОМОБИЛ
Fiat Linea 1.3 MJet
Продажна цена:6.900
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Linea 1.3 MJet
Марка:Fiat
Година купен:2017
Регистриран до:04.07.2020
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:34.800
Гориво:дизел
Боја:бела
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top