АВТОМОБИЛ
Fiat Linea 1.3 MJet
Продажна цена:8.300
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Linea 1.3 MJet
Марка:Fiat
Година купен:2017
Регистриран до:04.07.2019
Гаранција во месеци:9
Поминати километри:23.000
Гориво:дизел
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, светла за магла, патен компјутер.

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top