АВТОМОБИЛ
Fiat Ducato 2.3 MJet Cabinato
Продажна цена:7.900
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Ducato 2.3 MJet Cabinato
Марка:Fiat
Година купен:2014
Регистриран до:22.05.2020
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:221.500
Гориво:дизел
Боја:бела
Опрема:серво управувач, електричен пакет, патен компјутер

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top