АВТОМОБИЛ
Fiat 500 1.3 MЈet
Продажна цена:7.800
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat 500 1.3 MЈet
Марка:Fiat
Година купен:2013
Регистриран до:25.11.2018
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:128.000
Гориво:дизел
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top