АВТОМОБИЛ
Fiat Scudo 8+1 2.0 MJet 140 HP
Продажна цена:12.900
Информации за автомобилот:
Модел:Fiat Scudo 8+1 2.0 MJet 140 HP
Марка:Fiat
Година купен:2014
Регистриран до:01.08.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:117.000
Гориво:дизел
Боја:сребрена
Опрема:клима уред, електричен пакет, серво управувач, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top