АВТОМОБИЛ
Citroën C4 1.6 HDi
Продажна цена:10.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C4 1.6 HDi
Марка:Citroën
Година купен:2017
Регистриран до:01.06.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:32.700
Гориво:дизел
Боја:црна боја
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top