АВТОМОБИЛ
Citroën C3 1.2 VTi
Продажна цена:6.700
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C3 1.2 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:04.07.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:51.000
Гориво:бензин
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер, cruise control, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top