АВТОМОБИЛ
Citroën C-Elysée 1.6 HDi
Продажна цена:8.600
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C-Elysée 1.6 HDi
Марка:Citroën
Година купен:2017
Регистриран до:01.06.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:66.500
Гориво:дизел
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер, светла за магла, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top