АВТОМОБИЛ
Citroën C4 1.6 HDi
Продажна цена:9.600
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C4 1.6 HDi
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:20.06.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:84.500
Гориво:дизел
Боја:бела
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top