АВТОМОБИЛ
Citroën C1 1.0 VTi
Продажна цена:6.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C1 1.0 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:08.03.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:65.500
Гориво:бензин
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, патен компјутер, 7” дисплеј осетлив на допир, светла за магла, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top