АВТОМОБИЛ
Продажна цена:6.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C-Elysée 1.2 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2015
Регистриран до:23.06.2018
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:53.600
Гориво:бензин
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, серво, електричен пакет, фабричко радио CD, светла за магла, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top