АВТОМОБИЛ
Citroën Jumper 2.2 HDi L4 H3
Продажна цена:14.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën Jumper 2.2 HDi L4 H3
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:19.12.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:221.500
Гориво:дизел
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, патен компјутер, светла за магла

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top