АВТОМОБИЛ
Citroën C5 2.0 HDi
Продажна цена:11.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C5 2.0 HDi
Марка:Citroën
Година купен:2015
Регистриран до:19.06.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:121.500
Гориво:дизел
Боја:црна металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, волан и меннувач обложени во кожа, светла за магла, задни паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top