АВТОМОБИЛ
Citroën C4 1.2 Pure tech Automatic
Продажна цена:9.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C4 1.2 Pure Tech 130 HP Automatic
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:02.06.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:47.100
Гориво:бензин
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, серво, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, волан и менувач обложени во кожа, автоматски менувач со 6 брзини, патен компјутер, старт и стоп систем, систем против пролизгување, cruise control

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top