АВТОМОБИЛ
Citroën C4 1.2 turbo 110 HP
Продажна цена:9.200
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C4 1.2 turbo 110 HP
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:01.07.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:44.000
Гориво:бензин
Боја:сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер, cruise control, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top