АВТОМОБИЛ
Citroën C3 1.2 VTi
Продажна цена:6.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C3 1.2 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:13.04.2018
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:50.000
Гориво:бензин
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, cruise control

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top