АВТОМОБИЛ
Citroën C-Elysée 1.2 VTi
Продажна цена:8.300
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C-Elysée 1.2 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2017
Регистриран до:16.08.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:21.000
Гориво:бензин
Боја:темно сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, фабричко радио CD, crusie control, светла за магла, патен компјутер, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top