АВТОМОБИЛ
Citroën C3 1.4 HDi
Продажна цена:2.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C3 1.4 HDi
Марка:Citroën
Година купен:2003
Регистриран до:18.06.2018
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:226.000
Гориво:дизел
Боја:песочна металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, светла за магла, патен компјутер, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top