АВТОМОБИЛ
Citroën C3 1.2 VTi
Продажна цена:6.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C3 1.2 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2016
Регистриран до:09.06.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:51.500
Гориво:бензин
Боја:металик темно сива
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, LED предни светла, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, cruise control, алуминиумси фелни, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top