АВТОМОБИЛ
Citroën C3 1.4 HDi
Продажна цена:3.900
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C3 1.4 HDi
Марка:Citroën
Година купен:2011
Регистриран до:28.02.2019
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:105.000
Гориво:дизел
Боја:металик сива
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, патен компјутер, светла за магла, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top