АВТОМОБИЛ
Citroën Berlingo 1.6 HDi Furgon
Продажна цена:3.500
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën Berlingo 1.6 HDi Furgon
Марка:Citroën
Година купен:2009
Регистриран до:23.12.2018
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:192.500
Гориво:бензин
Боја:бела
Опрема:клима уред, серво управувач, радио CD, зголемена носивост - 800 kg

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top