АВТОМОБИЛ
Продажна цена:37.000
Информации за автомобилот:
Модел:Chevrolet Camaro LS 3.6 V6
Марка:Chevrolet
Година купен:2011
Регистриран до:26.06.2017
Гаранција во месеци:0
Поминати километри:44.500
Гориво:бензин
Боја:бела - пастeлна
Опрема:автоматски клима уред, автоматски менувач, фабичко радио CD со команди на волан, електричен пакет, серво, cruise control, светла за магла, 20" алуминиумски фелни

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top