АВТОМОБИЛ
Продажна цена:26.900
  • BMW
  • BMW
  • BMW
  • BMW
  • BMW
  • BMW
  • BMW
  • BMW
Информации за автомобилот:
Модел:BMW X1 1.6d
Марка:BMW
Година купен:2016
Регистриран до:14.06.2017
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:13.800
Гориво:дизел
Боја:бела
Опрема:клима уред, серво управувач, електричен пакет, кожен волан, светла за магла, алуминиумски фелни, фабричко радио CD со команди на волан

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top