АВТОМОБИЛ
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 HP
Продажна цена:11.300
Информации за автомобилот:
Модел:Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 HP
Марка:Alfa Romeo
Година купен:2017
Регистриран до:07.07.2019
Гаранција во месеци:6
Поминати километри:15.900
Гориво:бензин
Боја:сива металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен комјутер, волан и менувач обложени во кожа, cruise control, алуминиумски фелни, металик боја

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top