АВТОМОБИЛ
Продажна цена:2.900
Информации за автомобилот:
Модел:Оpel Corsa 1.0
Марка:Opel
Година купен:2004
Регистриран до:12.01.2018
Гаранција во месеци:0
Поминати километри:111.800
Гориво:бензин
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, електричен пакет, серво управувач

ве интересира овој автомобил?

оставете ги вашите податоци и ќе ве контактираме


Top