Land Rover Discovery 4 TD
Продажна цена:23.900
Информации за автомобилот:
Модел:Land Rover Discovery 4 TD
Марка:Land Rover
Година купен:2010
Регистриран до:15.02.2020
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:124.500
Гориво:дизел
Боја:кафена металик
Опрема:автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, кожен ентериер, светла за магла, воздушна суспензија, автоматски менувач, паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја