Jeep Grand Cherokee SRT 6.4L Hemi
Продажна цена:45.900
Информации за автомобилот:
Модел:Jeep Grand Cherokee SRT 6.4L Hemi
Марка:Jeep
Година купен:2015
Регистриран до:07.02.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:68.000
Гориво:бензин
Боја:црвена металик
Опрема:автоматски клима уред, автоматски менувач, серво управувач, електричен пакет, панорамски електричен покрив, светла за магла, Xenon светла, систем за навигација, мултифункционален дисплеј осетлив на допир, кожен ентериер, паркинг сензори и задна камера, harman kardon аудио систем, алуминиумски фелни, металик боја