Продажна цена:11.900
  • ds3
Информации за автомобилот:
Модел:DS3 1.6 Ti Sport
Марка:DS
Година купен:2014
Регистриран до:02.02.2017
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:16.500
Гориво:бензин
Боја:црвено - црна
Опрема:ABS, серво управувач, алуминиумски фелни, клима уред, електричен пакет, менувач и волан обложени со кожа