Citroën C-Elysée 1.2 VTi
Продажна цена:7.600
Информации за автомобилот:
Модел:Citroën C-Elysée 1.2 VTi
Марка:Citroën
Година купен:2017
Регистриран до:04.07.2020
Гаранција во месеци:3
Поминати километри:64.000
Гориво:бензин
Боја:темно сива металик
Опрема:клима уред, серво управувач, фабричко радио CD, патен компјутер, cruise control, светла за магла, металик боја