Оpel Corsa 1.0
Продажна цена:2.900
Информации за автомобилот:
Модел:Оpel Corsa 1.0
Марка:Opel
Година купен:2004
Регистриран до:12.01.2018
Гаранција во месеци:/
Поминати километри:111.800
Гориво:бензин
Боја:бела пастелна
Опрема:клима уред, електричен пакет, серво управувач