АВТОМОБИЛИ
Jeep Renegade 1.6 MJet 4X2
ЦЕНА: 10.900€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, фабричко радио CD со команди на волан, кожен волан, патен компјутер, светла за магла, LCD дисплеј осетлив на допир, алуминиумски фелни
Боја:белаПоминати км:130.000

Повеќе...
Jeep Wrangler 2.8 CRD 4X4
ЦЕНА: 24.900€

Година:2013

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, кожни седишта, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, cruise control, светла за магла, алуминиумски фелни
Боја:црвена Поминати км:60.000

Повеќе...
Jeep Grand Cherokee SRT 6.4L Hemi
ЦЕНА: 45.900€

Година:2015

Опрема: автоматски клима уред, автоматски менувач, серво управувач, електричен пакет, панорамски електричен покрив, светла за магла, Xenon светла, систем за навигација, мултифункционален дисплеј осетлив на допир, кожен ентериер, паркинг сензори и задна камера, harman kardon аудио систем, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:црвена металикПоминати км:68.000

Повеќе...
Top