АВТОМОБИЛИ
Mini One 1.5 STEPTRONIC
ЦЕНА: 18.900€

Година:2019

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, автоматски менувач, светла за магла, start&stop систем, систем против пролизгување, алуминиумски фелни
Боја:белаПоминати км:300

Повеќе...
Top