АВТОМОБИЛИ
Seat Leon 2.0 TDI
ЦЕНА: 17.500€

Година:2016

Опрема: автоматски клима уред, срево управувалч, електричен пакет, панорамски покрив, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни
Боја:белаПоминати км:24.000

Повеќе...
Top