АВТОМОБИЛИ
Jaguar XE 2.0D
ЦЕНА: 41.900€

Година:2018

Опрема: автоматкси двозонски клима уред, серво управувач, електричен пакет, 10” мултифункционален дисплеј осетлив на допир, кожен ентериер, 8- степен автоматкси менувач, алуминиумси фелни, bixenon светла, сензори за паркирање, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:5.000

Повеќе...
Top