АВТОМОБИЛИ
Volkswagen Golf 6 1.4 TSI DSG
ЦЕНА: 7.900€

Година:2010

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, автоматски менувач, фабричко радио CD со команди на волан, волан и менувач обложени во кожа, панорамски покрив, светла за магла, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:138.000

Повеќе...
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4 Motion DSG
ЦЕНА: 22.900€

Година:2015

Опрема: автоматски клима уред, автоматски менувач, погон 4 x 4, серво управувач, електричен пакет, светла за магла, фабричко радио CD со дисплеј осетлив на допир, волан и менувач обложени во кожа, cruise control, светла за магла, паркинг сензори, алуминиумски фелни
Боја:црна металикПоминати км:78.500

Повеќе...
Top